Начало Новини Общото събрание на АЗББ се проведе на 12 май 2010 г.

Външни новини

Бизнес, икономически и финансови новини от България и света
Актуални бизнес, икономически и финансови новини от България и света

 
 

Общото събрание на АЗББ се проведе на 12 май 2010 г.
Вторник, 01 Юни 2010 21:54

За пореден път в залите на хотел "Централ Форум" в София, на 12 май 2010 г. се проведе общото събрание на асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ). Този път дискусиите бяха необичайно разгорещени поради факти свързани с кризата, конкуренцията в бранша, неимоверно многото и разнообразни мнения по актуални теми, взаимоотношения със застрахователи и комисия за финансов надзор (КФН).

  Стана ясно, че все повече членове на АЗББ дозряват до необходимостта от повече инвестиция в имиджа и дейностите на АЗББ, наред с редовното членуване. Решено бе да се създаде работна група със задача за преработка на устава на асоциацията и евентуално ново общо събрание, пак в рамките на тази година. Прави впечатление, че се намират доста колеги, които не разбират мисията на АЗББ, както и имат силно индивидуално ( и пасивно на моменти) виждане за ролята си на застрахователния пазар.

След събранието се проведе отново традиционен коктейл на който присъстваха ръководството на КФН ( г-н Емил Атанасов), застрахователи, приятели на застрахователното брокерство и журналисти. Мероприятието бе подробно отразено на страниците на в-к "Застраховател".

 
Дизайн от: Siteground и INSART Insurance Broker, Всички права запазени.© 2012 "БК ИНСАРТ" ЕООД