Начало Новини Общото събрание на АЗББ се проведе на 12 май 2010 г.

Външни новини


 
 

Общото събрание на АЗББ се проведе на 12 май 2010 г.
Вторник, 01 Юни 2010 21:54

За пореден път в залите на хотел "Централ Форум" в София, на 12 май 2010 г. се проведе общото събрание на асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ). Този път дискусиите бяха необичайно разгорещени поради факти свързани с кризата, конкуренцията в бранша, неимоверно многото и разнообразни мнения по актуални теми, взаимоотношения със застрахователи и комисия за финансов надзор (КФН).

  Стана ясно, че все повече членове на АЗББ дозряват до необходимостта от повече инвестиция в имиджа и дейностите на АЗББ, наред с редовното членуване. Решено бе да се създаде работна група със задача за преработка на устава на асоциацията и евентуално ново общо събрание, пак в рамките на тази година. Прави впечатление, че се намират доста колеги, които не разбират мисията на АЗББ, както и имат силно индивидуално ( и пасивно на моменти) виждане за ролята си на застрахователния пазар.

След събранието се проведе отново традиционен коктейл на който присъстваха ръководството на КФН ( г-н Емил Атанасов), застрахователи, приятели на застрахователното брокерство и журналисти. Мероприятието бе подробно отразено на страниците на в-к "Застраховател".

 
Дизайн от: Siteground и INSART Insurance Broker, Всички права запазени.© 2012 "БК ИНСАРТ" ЕООД